hits

Change Lingerie // Britney Spears undertøyskolleksjon

Heihei, alle fine ♥ I dag har jeg spenndende og ekslusive nyheter til dere! Jeg skal nemlig være med på noe jeg har gledet meg lenge å skrive til dere om.

Britney Spears kommer til Norge nå på fredag. Hun kommer i forbindelse med lanseringen av den nye undertøyskolleksjonen sin i samarbeid med Change Lingerie. Change ønsker henne velkommen i Oslo og arrangerer lanserings-eventet hennes. Grunnen til at jeg deler disse nyhetene er at jeg har vært så heldig og blitt kontaktet av Change i forbindelse med dette. De lurte på om jeg ville være med på lanseringen og stå ansvarlig for avdukingen av varene til den nye Britney Spears kolleksjonen. Det vil si at jeg skal knyte opp sløyfen og trekke for gardinene i min nærmeste Change butikk. Det takket jeg selvfølgelig ja til!

Dette skjer kl. 15.00, fredag 26. september på Change Lingerie på Åsane Storsenter så det er bare til å komme innom!

3 kommentarer

Hege Davidsen

25.09.2014 kl.14:11

Jeg elsker Britney Spears <3 <3

Kristian Halvorsen

25.09.2014 kl.18:40

Lucky

ibenhelene

25.09.2014 kl.20:50

Åå, du er heldig! Hun er så flott :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com