hits

Vinneren av konkuransen

Hei og god kveld dere! Nå er junkyardkonkuransen hvor dere kunne vinne et gavekort på siden for 1500kr avsluttet, og den heldige vinneren er Melissa! Hun linket dette klesplagget i kommentaren sin, og jeg må si meg helt enig i at det er virkelig noe jeg også ville hatt i garderoben. Da sier jeg bare gratulerer så mye, Melissa! Jeg har sendt deg en mail nå :)

Ellers håper jeg alle har hatt en fin tirsdag! Min har bestått av slitsom skole fra åtte til halv fire, noe som ikke var så digg. Men så møtte jeg kjæresten rett etter og dro til pappa for å spise middag og det var godt da jeg var super sulten i dag og. Resten av dagen vår har gått til å ligge på sengen, se Prison Break og drikke smoothie. Utrolig deilig å slappe av i dag ettersom gårsdagen var ganske hektisk. Nå skal jeg vaske bort sminken og gjøre meg klar til en forhåpentligvis tidlig kveld, hahah kan jo prøve. Hva har dere gjort på i dag?

2 kommentarer

ISELIN NILSEN

23.09.2014 kl.22:53

Du kan vinne shopping for 2000kr på bloggen min :)

andelly

24.09.2014 kl.01:19

Gratulerer til henne da! ^^

I dag har jeg vært en tur ute med mormor og morfar, ellers ikke stort annet (:

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com