hits

Perf uke

Merker at bloggen blir lagt helt på hyllen nå i sommerferien og beklager for det. Tingen er at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å sitte meg ned med dataen før nå. Og i motsetning til en ekte blogger har jeg verken giddet å fikse håret eller sminke meg i det siste som dere kan se på bildene under. Det er nok bare en periode og jeg lover å komme sterkere tilbake snart.

Vi kan ta en kjapp oppsummering siden forrige innlegg da. Hytteturen på Askøy var utrolig bra. Vi stod på vannski, fisket, satt på bananbåt, padlet, snek oss ut om natten, grillet, spilte bordspill, så på Tour de France, solte oss osv. Fire dager jeg kommer til å savne ♥ 
  Nå har jeg akkurat komt hjem fra Solfrid hvor meg og Camilla sov fra i går til i dag. I gårkveld etter vi hadde badet og solt oss, spiste vi mye digg og så på TItanic til klokken fire om natten. Bare fem timer senere stod vi opp for å ta bussen ut til noen venner av Solfrid hvor vi har tilbringt dagen i dag. Per sin far eier en øy, så da dro vi ut på den. Det var Solfrid, Camilla, Lena, Per og Adrian og meg. Kjente de sånn halveis fra før men var utrolig koselig å være med dem i virkeligheten for første gang. Var umulig å få fred da. Ble kastet uti vannet minst ti ganger, dyttet ned fra klipper og fikk en krabbe på magen mens jeg sov, haha, men var en bra dag dette og.

Her er litt bilder jeg tok i gårkveld med speilrefeksen.Håper alle har hatt en fin uke, dette har definitivt vært den beste så langt denne sommerferien for meg ♥ Nå skal jeg dusje av meg saltvannet og slappe av før jeg legger meg i nyvasket sengetøy. I natt skal jeg sove masse for første gang på en stund.

7 kommentarer

Jlb- Janne Bodin

27.07.2014 kl.20:11

Koselige bilder! Kos deg masse resten av ferien :-)

Marie Oma

27.07.2014 kl.20:32

Herlige bilder!! Kos deg videre i sommer :) Åh, den følelsen å legge seg nydysja i nye sengkler.. god natt :)

minlangehistorie

27.07.2014 kl.20:49

Så fine bilder :) den gensern som hun med brunt hår og øredobber, hvor er den kjøpt? var utrolig fin :D

Hstenberg

27.07.2014 kl.22:04

Herlige bilder Lea :) Kos deg masse! Ha en fin kveld videre kjære deg :)

Sol Dragseth

27.07.2014 kl.22:20

Hvilken kamera linse bruker du? :)

Kristine

27.07.2014 kl.22:51

Herlige bilder! Kos deg videre i kveld :)

Tørb

28.07.2014 kl.00:26

Virker som hvor har du kjøpt den koselige bilder! Kameralinsen fra bik bok?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com