hits

Rolah Lønning // Frisk Hud

For en liten stund siden ble jeg kontaktet av Rolah Lønning som er forfatteren av en ny hudbok som handler om hvordan man får en vakker og problemfri hud, både i ansiktet og på kroppen. Jeg fikk den i posten for noen dager siden og jeg har allerede fått tid til å lese en del igjennom den. Det er utrolig mye bra. Så mye interessant og lærerikt at jeg endte opp med å sitte å lese i den mye lengre enn planlagt. Jeg har fått et såpass godt inntrykk av Rolah og boken at jeg absolutt vil anbefale den til dere som er interessert i hudpleie eller prøver å få finere hud!Den blir lansert 1. mai for alle som er interessert!

3 kommentarer

24.04.2014 kl.18:59

for en stund siden lagde du et innlegg om at du holdt på å lage sommer 2014 listen på spotify, kunne du ha lagt den ut her på bloggen når du er ferdig med den?

Rolah

24.04.2014 kl.19:38

Leandra,

Veldig kjekt at du likte boka:) Bare si fra om det er noe jeg kan hjelpe deg med. Vi har sniklansering av boka nå på www.hudbok.no!

mvh

Rolah

Karoline

24.04.2014 kl.20:26

Virker som en utrolig bra bok! Tror jeg må ønske meg den i bursdagsgave eller noe sånt :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com